Nieuw bij Elevanza, een uurtje ontspannen
Screenshot 20220110 111457 Instagram

Elevanza online

Praktijk Elevanza mag nog steeds open blijven voor sessies, echter hoor ik regelmatig dat mensen die juist nu behoefte hebben aan Coaching en Holistische therapie, door ziekte of uit angst voor besmetting niet naar de praktijk durven of kunnen komen. Wil je meer hierover weten, lees dan verder.

Screenshot 20220110 111518 Instagram

Binnenkort meer mogelijkheden bij Praktijk Elevanza online

Juist door Corona hebben steeds meer mensen behoefte aan Coaching of Holistische therapie. Vandaar dat Praktijk Elevanza binnenkort met meer mogelijkheden online komt. Is je interesse gewekt? Hou dan mijn website of social media (Instagram, Facebook, LinkedIn) in de gaten.

Meer blogs

IMG 20240314 WA0010

Elevanza was bij IMC weekendschool

Zondag 3 maart, heb ik een bijdrage mogen leveren als Holistisch therapeut en Coach aan de leerlingen van IMC weekendschool, lees snel verder wat ik voor deze prachtige leerlingen heb kunnen betekenen...

Screenshot 20230722 134312 Instagram

Vanaf November 2023 Systemisch werk bij Elevanza

Systemisch werk, wat is dit nu eigenlijk? En wat kan dit voor jou betekenen? Wil je hier meer over weten, lees dan verder...

Foto met Cliente Meike

Cliënte in het zonnetje

Onlangs was cliënte Meike bij mij in de praktijk voor een Reiki behandeling. Voor de behandeling waren we in gesprek en hierin vertelde Meike zoiets moois. Met haar goedkeuring mag ik een foto van ons plaatsen met haar eigen tekst en op deze manier Meike in "het zonnetje" zetten. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder.

Reiki zweverig?