Reiki 2 cursus

Reiki 2 certificaat

Wat leer je in deze Reiki 2 cursus?

Als je een Reiki 1 cursus hebt gevolgd dan kun je erna de Reiki 2 cursus gaan volgen. Bij Reiki 1 ligt de nadruk op het behandelen van fysieke klachten en de basis van Reiki. Bij deze Reiki 2 cursus volgens de 'Usui system of Natural Healing', ga je de verdieping in en leer je klachten behandelen op emotioneel en mentaal niveau. Zowel bij jezelf als bij de ander. Je leert de drie Reiki tekens die verdieping geven aan de behandeling en krijgt een inwijding, die in stilte wordt gegeven.

Ik gun mezelf met Reiki zachte heling op emotioneel en mentaal niveau

Kaartencirkel mooi

Hoe ziet deze cursusdag eruit?

De cursusdag vindt plaats in mijn praktijk. Er zijn maximaal 5 deelnemers per cursus, hierdoor is er meer tijd en ruimte voor jouw individuele proces. De dag start rond 9.30 en duurt ongeveer tot 15.30, afhankelijk van de hoeveelheid cursisten die dag. We starten met een ontspannende oefening, vervolgens hebben we een kennismaking. De cursusdag is opgebouwd uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Je leert de oefeningen waar je thuis mee 'aan de slag' gaat. Na het praktische gedeelte volgt de inwijding, deze is in stilte. Tijdens deze cursusdag leer jij de drie Reiki tekens en leer je deze toe te passen. Na de cursusdag ga je thuis oefenen met dat wat je hebt geleerd. Tot slot evalueren we de dag en ronden we deze af.

Na deze cursusdag volgt er na ongeveer 21 dagen thuis oefenen een verdiepingsmoment. Tijdens dit moment gaan we dieper in op de ervaring van de afgelopen 21 dagen en leer je een behandeling geven. Er is ruimte om aanvullende vragen te stellen en voor interactie met de (mede)cursisten. Aan het eind van dit verdiepingsmoment ontvang je een certificaat voor het behalen van graad 2 in Reiki.

Uitreiking 3 dames Reiki 2 certificaat

Prijs Reiki 2 cursus:

De prijs voor de Reiki 2 cursus is 249 euro inclusief BTW


Hierbij is inbegrepen: drinken, lunch, cursusboek, het verdiepingsmoment en het certificaat.

Afspraak maken