Zie ik jou ook op het ROOTZ! Inspire festival?
20211012 092651 resized

Nieuw bij Elevanza, een uurtje ontspannen

We leven in een drukke tijd en dan is het zo fijn om af en toe eens even te ontspannen. Wil jij meer weten wat Elevanza voor jou kan betekenen op het gebied van ontspanning? Lees dan snel verder.

Waarom heb ik ervoor gekozen om dit aan te bieden als Holistisch therapeut?

Als Holistisch therapeut behandel en coach ik o.a. mensen die even stil staan in hun leven of meer inzicht in zichzelf willen krijgen of hinder ondervinden van fysieke klachten bijvoorbeeld nek-en schouderklachten. Hiermee bereik ik reeds een grote doelgroep en kan ik vele mensen ondersteunen. Toch miste ik een doelgroep. De mensen die best 'lekker in hun vel' zitten maar gewoon even behoefte hebben aan een uurtje ontspanning af en toe. Gewoon om fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel gezond te blijven.

Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat tijd voor ontspanning onmisbaar is

Het uurtje ontspanning is opgebouwd uit verschillende elementen

In de behandeling werk ik met Reiki en Koshi's. Tijdens de ontspanning is geurbeleving ook belangrijk, daarom heb ik verschillende soorten zachte natuurlijke wierook van The Mother's Fragrances in huis. Reiki helpt het lichaam te ondersteunen bij het opheffen van aanwezige blokkades. De Koshi is een windgong en geeft een lieflijk zacht geluid wat door mijn clienten als prettig en ontspannend wordt ervaren.

Wil je ook eens een uurtje ontspanning ervaren? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 - 15101646. Wil je meer informatie over Reiki, Koshi's? Zie mijn website.

Tot de volgende keer, hartegroet Sandra

Meer blogs

Screenshot 20220514 133934 Samsung Internet 1

Zie ik jou ook op het ROOTZ! Inspire festival?

Op 18 en 19 juni 2022 ben ik te vinden op het ROOTZ! Inspire festival in Noordbroek, provincie Groningen. Ik ben standhouder en zal op zondag 19 juni 2022 tevens een workshop geven. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Screenshot 20220110 111457 Instagram

Elevanza online

Praktijk Elevanza mag nog steeds open blijven voor sessies, echter hoor ik regelmatig dat mensen die juist nu behoefte hebben aan Coaching en Holistische therapie, door ziekte of uit angst voor besmetting niet naar de praktijk durven of kunnen komen. Wil je meer hierover weten, lees dan verder.

20211109 174748

Reiki zweverig?

Is Reiki zweverig? Deze vraag krijg ik de laatste jaren met regelmaat te horen. Ik zou je willen uitnodigen om verder te lezen en antwoord te krijgen op deze vraag.

Elevanza online