Zie ik jou ook op het ROOTZ! Inspire festival?
20211012 092651 resized

Nieuw bij Elevanza, een uurtje ontspannen

We leven in een drukke tijd en dan is het zo fijn om af en toe eens even te ontspannen. Wil jij meer weten wat Elevanza voor jou kan betekenen op het gebied van ontspanning? Lees dan snel verder.

Waarom heb ik ervoor gekozen om dit aan te bieden als Holistisch therapeut?

Als Holistisch therapeut behandel en coach ik o.a. mensen die even stil staan in hun leven of meer inzicht in zichzelf willen krijgen of hinder ondervinden van fysieke klachten bijvoorbeeld nek-en schouderklachten. Hiermee bereik ik reeds een grote doelgroep en kan ik vele mensen ondersteunen. Toch miste ik een doelgroep. De mensen die best 'lekker in hun vel' zitten maar gewoon even behoefte hebben aan een uurtje ontspanning af en toe. Gewoon om fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel gezond te blijven.

Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat tijd voor ontspanning onmisbaar is

Het uurtje ontspanning is opgebouwd uit verschillende elementen

In de behandeling werk ik met Reiki en Koshi's. Tijdens de ontspanning is geurbeleving ook belangrijk, daarom heb ik verschillende soorten zachte natuurlijke wierook van The Mother's Fragrances in huis. Reiki helpt het lichaam te ondersteunen bij het opheffen van aanwezige blokkades. De Koshi is een windgong en geeft een lieflijk zacht geluid wat door mijn clienten als prettig en ontspannend wordt ervaren.

Wil je ook eens een uurtje ontspanning ervaren? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 - 15101646. Wil je meer informatie over Reiki, Koshi's? Zie mijn website.

Tot de volgende keer, hartegroet Sandra

Meer blogs

IMG 20240314 WA0010

Elevanza was bij IMC weekendschool

Zondag 3 maart, heb ik een bijdrage mogen leveren als Holistisch therapeut en Coach aan de leerlingen van IMC weekendschool, lees snel verder wat ik voor deze prachtige leerlingen heb kunnen betekenen...

Screenshot 20230722 134312 Instagram

Vanaf November 2023 Systemisch werk bij Elevanza

Systemisch werk, wat is dit nu eigenlijk? En wat kan dit voor jou betekenen? Wil je hier meer over weten, lees dan verder...

Foto met Cliente Meike

Cliënte in het zonnetje

Onlangs was cliënte Meike bij mij in de praktijk voor een Reiki behandeling. Voor de behandeling waren we in gesprek en hierin vertelde Meike zoiets moois. Met haar goedkeuring mag ik een foto van ons plaatsen met haar eigen tekst en op deze manier Meike in "het zonnetje" zetten. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder.

Elevanza online