Wat is coaching?

Coaching is gericht op het creëren van bewustwording en zelfinzicht. Door coaching word jij je bewust van belemmerend gedrag; emoties of patronen die jou letterlijk ‘vast’ zetten en waar jij hinder van ondervindt tijdens het dagelijks leven. Coaching kan je helpen weer tot je kern te komen.

Danielle macinnes Iu Lgi9 PWETU unsplash

Wanneer coaching?

Als mens zijn wij geneigd om ons te focussen op het externe, datgene wat buiten ons is. We zijn minder bezig met ons innerlijk, het interne. We zijn hierdoor vaker van onszelf verwijderd en weten niet waarom we iets voelen en waarom we bepaalde emoties hebben die telkens weer terugkomen waar we hinder van ondervinden. Dat werkt vaak belemmerend en stagnerend in het dagelijks leven. We zijn vaker gespannen en kunnen steeds minder ontspannen. Het weerhoudt ons ervan het leven te leven dat we graag zouden willen leven.

Hoe werkt mijn coaching?

Tijdens een coachingssessie stem ik mij af op jou en stel ik jou die vragen die nodig zijn om tot een concrete hulpvraag te komen. Hierbij maak ik gebruik van de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen en mijn intuïtie.

Ik kan je hierbij helpen in 1 of meerdere sessies, dit stemmen we gezamenlijk af. Dat wat nodig is om jou daar te krijgen waar je zou willen zijn.

Laat je coachen en kom tot nieuwe inzichten

Prijzen:

  • Intake en aansluitend Coaching en behandeling: 75 min. a 80 euro
  • Vervolgsessie: 60 min. a 69,50 euro
  • Kort telefonisch consult, ook online mogelijk: 30 min. a 35 euro
  • Prijzen zijn inclusief BTW.
  • Eerste telefonische kennismaking is gratis.
  • Tijdens mijn sessies zijn Coaching, Reiki en Holistische therapie met elkaar verweven.

Er is ook mogelijkheid voor een individuele dagtraining op maat, zie voor meer informatie (ook voor bedrijven) onder tab aanbod. Voor vragen hierover, voel je vrij om mij te contacten.

Afspraak maken