Reiki 1 cursus

Sharon mccutcheon r6 xcs Ng0kw unsplash

Wat kan Reiki voor jou en de ander betekenen?

  • Reiki ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam en bevordert je zelfontwikkeling
  • Reiki vitaliseert, reinigt en harmoniseert lichaam en geest
  • Reiki werkt Holistisch, dat wil zeggen op lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau
  • Reiki brengt de energiehuishouding in evenwicht
  • Reiki heft blokkades in je lichaam op en bevordert de ontspanning

Wat leer je in deze cursus?

De Reiki 1 cursus is volgens 'The Usui system of Natural Healing'. Deze 1e graad Reiki, is gericht op het helen van jezelf en je leert de basis van Reiki. Je leert in deze cursus hoe jij jezelf kunt gaan behandelen en hoe je op deze manier blokkades bij jezelf kunt opheffen. Daarnaast leer je hoe je Reiki kunt toepassen, wat Reiki doet en je krijgt een stukje geschiedenis over de herkomst van Reiki.

Tijdens de cursus krijg je vier inwijdingen. Met deze inwijdingen wordt je energiekanaal open gezet en ik begeleid je hierbij. Na deze cursus kun je ook anderen behandelen. Tenslotte krijg je nog belangrijke 'tips' en 'tops'.

Ik gun mezelf een liefdevolle zachte manier om blokkades op te heffen

Dames pakken een kaart

Hoe ziet een cursusdag eruit?

De cursusdag vindt plaats in mijn praktijk. Er zijn maximaal 5 deelnemers per cursus, hierdoor is er meer tijd en ruimte voor jouw individuele proces. De dag start rond 9.30 en duurt ongeveer tot 15.30, afhankelijk van de hoeveelheid cursisten die dag. We starten met een ontspannende oefening, vervolgens hebben we een kennismaking. De cursusdag is opgebouwd uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Na het praktische gedeelte volgen de inwijdingen in stilte en nemen we de te behandelen posities door zodat jij thuis zelfstandig 'aan de slag' kunt. Tot slot gaan we kort evalueren en ronden we de dag af.

Na deze cursusdag volgt er na ongeveer 21 dagen een verdiepingsmoment. Tijdens dit moment gaan we dieper in op de ervaring van de afgelopen 21 dagen en leer je een behandeling geven. Er is ruimte om aanvullende vragen te stellen en voor interactie met de (mede)cursisten. Aan het eind van dit verdiepingsmoment ontvang je een certificaat voor het behalen van graad 1 in Reiki.

20220622 164700 resized

Na de Reiki 1 cursus kun je je nog meer gaan verdiepen door de Reiki 2 en Reiki 3 cursus bij mij te volgen.

Prijs Reiki 1 cursus :

De prijs voor de Reiki 1 cursus is 180 euro inclusief BTW

Hierbij is inbegrepen: drinken, lunch, cursusboek, het terugkommoment en het certificaat.

Afspraak maken