Een uurtje ontspanning voor jou

20211012 092651 resized

Wat gaan we doen?

Allereerst heet ik jou een warm welkom met een kop warme thee of koffie met een versnapering. Vervolgens mag je plaatsnemen op de comfortabele behandeltafel en krijg je een fijne Reiki behandeling. Deze behandeling helpt je lichaam te ondersteunen om aanwezige blokkades op te heffen waardoor spanning makkelijker losgelaten kan worden.

Een uur helemaal voor jou, individuele aandacht en tot jezelf komen

Geurbeleving

Tijdens deze ontspannende behandeling is geurbeleving belangrijk. Ik werk graag met verschillende natuurlijke wierook van 'The Mother's Fragrances'. Samen met jou stem ik af welke ik ga branden.

20210930 104951 resized 1

Ervaar de ontspannende klanken van de 'Koshi's en Klankschalen

De Koshi is een windgong, er zijn vier verschillende en deze vertegenwoordigen de 4 elementen: aarde, water, vuur en lucht. Ik stem mij af op jou en gebruik de Koshi die jij nodig hebt. Het geluid van de Koshi is spatzuiver en ik omschrijf het als zacht en lieflijk. Deze klanken worden ervaren als prettig, ontspannend en magisch.

Het gebruik van Klankschalen kan je concentratie verbeteren, je innerlijke onrust kan verdwijen en emotionele blokkades kunnen worden opgelost. Je voelt je na een sessie met Klankschalen meer ontspannen.

Tevens hebben Klankschalen een gegrafeerd OHM teken, volgens oude Sanskriet geschriften heeft het geschreven en/of gegraveerde symbool OHM een speciale vibratie, die bij het aanslaan van de OHM klankschaal haar magische en liefdevolle energie verspreid op de golven van de klank. Dit heeft een diep helende en therapeutische invloed.

Gun jezelf een heerlijke ontspannende behandeling

IMG 20210426 WA0016 resized

Prijs

1 uur ontspanning voor jou kost 69,50 euro.

De prijs is inclusief BTW.

Een afspraak kun je maken door contact met mij opnemen via telefoonnummer: 06 - 15101646 of je aan te melden via het contactformulier op de websiteIk zie je graag.Hartegroet,

Sandra

Afspraak maken