Individuele trainingsdag

Deze dag wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Van te voren hebben we telefonisch contact. Dit is belangrijk voor de wederzijdse 'klik'. Tijdens dit gesprek zal ik de hulpvraag bij je uitvragen. Een hulpvraag kan bijvoorbeeld zijn dat je het lastig vind om je grenzen aan te geven in je werk of dat je snel stress of spanning ervaart in je dagelijkse leven en hier makkelijker mee om zou willen gaan. Mocht je na ons gesprek besluiten om deze dag te willen volgen dan plannen we een datum. Voordeel van deze trainingsdag is dat ik als Holistisch therapeut, Coach en Reiki master de individuele aandacht kan geven die jij nodig hebt. Op deze dag gaan we dieper in op je hulpvraag en zal ik methodieken gaan inzetten die jou zal gaan helpen stappen te maken in het oplossen van jouw hulpvraag.

Elevanza praktijk

Inhoud van deze dag

De dag start om 10:30 met koffie/thee en een versnapering. Ik zal dan de invulling van de dag bekend maken. Dit is per persoon verschillend. De benodigde methodieken zullen afgewisseld worden met Coaching en theorie. Wandelcoaching kan ook een onderdeel van de dag zijn. Van te voren zal ik doorgeven wat er nodig is aan gepaste kleding e/o schoeisel. Aan het eind van de dag zullen we evalueren en een datum plannen voor het contact na deze dag. De dag eindigt rond 15:30.

Wat is inbegrepen?

Telefonische intake
Koffie, thee en fris
Versnapering bij de koffie en tussendoor
Lunch
Schrijfmaterialen
Contact na de trainingsdag na de trainingsdag (telefonisch max. 30 min.) met als doel af te stemmen hoe het nu gaat en wat er eventueel 'los' is gekomen. Vervolgsessies zijn een mogelijkheid.

Wat is de prijs voor deze individuele trainingsdag?

  • Voor particulieren: 299 euro
    Tip: zit je in de ziektewet dan zou je ook je werkgever kunnen vragen of deze dag vergoed zou kunnen worden. Het werken aan jezelf draagt bij aan je herstel.
  • Voor bedrijven: 399 euro

Prijzen zijn inclusief BTW.

Heb jij behoefte aan individuele aandacht en wil je graag stappen maken in het oplossen van je hulpvraag?

Ben je werkgever en wil je het ziekteverzuim concreet aanpakken?

Als werkgever heb je vaak te 'kampen' met ziekteverzuim. Een groot percentage van het ziekteverzuim heeft vaak te maken met werknemers die overspannen zijn, een Burnout hebben of andere klachten die stress en spanning gerelateerd zijn. Een individuele trainingsdag kan bijdragen aan herstel van de werknemer. Voor vragen hierover, voel je vrij om mij te contacten.

Afspraak maken