Marsha de W.

Over haar holistische therapie en coaching:

Ik ben bij Sandra gekomen via een vriendin. Ze straalt een bepaalde rust en warmte uit waardoor ik mij vanaf het eerste moment erg op mijn gemak en comfortabel voelde. Ze heeft en helpt mij nog steeds door een lastige periode heen te komen. Dit doet ze door het aanreiken van de juiste handvaten en het bewust maken van het proces waar ik in zit. Ze kan mij goed aanvoelen en speelt daar op in. Sandra is een open, oprechte, lieve vrouw en heeft aandacht voor mensen. Tenslotte kom ik na een Reiki behandeling helemaal tot rust. Ze helpt mij enorm in mijn bewustwording en zelfontwikkeling 🙏🏻

Brug en rose bloesem
20210907 140712 resized

Suzanne S.

Over haar holistische therapie en coaching:

Ik ben nu een aantal keren voor een sessie bij Sandra geweest. Voelde meteen prettig omdat je mag acclimatiseren en ze voelt aan wat je grenzen zijn in wat je wilt delen.

Ze heeft heel veel warmte in zich en dat merk je hoe ze de behandeling in steekt.
Als je op zoek bent naar een veilige plek dan zou ik hier zeker heen gaan!

Katharina Ahlers

Over haar holistische therapie:

Sandra is een bijzonder krachtige en liefdevolle vrouw. Ik kwam via Social Deal bij haar terecht voor een Reiki behandeling. Toen ik naar huis ging had ik een innerlijke rust gevonden, die ik nog nooit eerder had gevoeld.

Ik ben sindsdien meerdere keren bij Sandra geweest voor een coaching sessie. Zij prikt snel door mij heen, maar op een liefdevolle manier die ook voldoende steun biedt om me volledig kwetsbaar op te durven stellen. Ik laat vaak wat meer tijd tussen onze sessies, omdat ik eerst tijd nodig heb om alles te laten bezinken.

Onlangs heb ik ook de Reiki 1 cursus gedaan met Sandra - en het was fantastisch. Niemand anders kon op dezelfde dag, dus heeft Sandra de cursus echt een op een voor mij gegeven. Een ongelooflijk leerzame maar ook gezellige dag!

Sandra laat je direct thuis voelen met haar warme manier en is er echt voor jou. Ze bied je liefdevolle steun, maar houdt je ook een harde spiegel voor - wat je nodig hebt op dit moment. Sandra doet haar werk met veel passie en aandacht voor de individu, en zeker niet voor de factuur.

Dankjewel voor alles Sandra, en tot de volgende afspraak :)

Druppels op paars blad
Leeuwebek rose en paars

Lyn Dallinga

Over haar reiki en coaching:

Dit was voor mij de eerste keer, een Reiki behandeling. Het beviel erg goed, het was ontspannen en je merkt dat Sandra een lieve, bekwame vrouw is. Ze laat je in je waarde en luistert en denkt met je mee. Ik zou het zeker aanraden om hier een keer een behandeling te boeken!

Lisa W.

Over haar reiki en coaching:

Ik en een tijdje in behandeling geweest bij Sandra. Ik heb de combinatie van Coaching en Reiki als heel fijn ervaren. Sandra is een open, oprechte en warme vrouw, die je ziet staan. Ik zou het zeker aanraden.

Graanveld rose paars avondlucht
Foto Iris paars

Margriet van Venrooij

Over haar reiki:

Flexibel, vakbekwaam, vriendelijk, netjes, voor herhaling vatbaar. Heerlijk ontspannen, werkte nog een tijd door.

Gemma Groen

Over haar reiki:

Het was een fijne ervaring. Dankjewel!

Vlinder glamour paars