Thea Telling

Over haar individuele trainingsdag sessie:

2 weken geleden bij Elevanza geweest. Met Sandra besproken wat deze keer mijn hulpvraag is en wat ik graag zou willen. We zijn uitgekomen op een individuele trainingsdag. Na een reis van 180 km zeer warm ontvangen met kop thee en wat lekkers. Bijgepraat over de vorige sessies, vorderingen en dagprogramma doorgenomen. Mijn hulpvraag uitgewerkt en daar dieper op in gegaan. Daarna ontspannende Reiki. Dat voelt altijd als een minivakantie. Ik merkte dat Sandra nieuwe technieken had geleerd, dat beviel erg goed. Na de Reiki een heerlijke lunch, meditatie wandeling en korte workshop. Sandra is zo'n mooi en liefdevol mens. Ik wens iedereen een individuele trainingsdag toe.

Paarse margriet
Leeuwebek rose en paars

Tjitske Ottens

Over haar holistische therapie en coaching sessie:

Ontzettend lieve vrouw die precies aanvoelt wat je nodig hebt. Als ik met veel stress in mijn lichaam bij haar kom, ga ik na die tijd altijd weer een stuk uitgeruster en met een leeg hoofd naar huis. Ik zou haar iedereen aanraden!

Henk Koerts

Over zijn holistische therapie en coaching sessie:

Een ontzettende lieve en bekwame vrouw. Ze heeft me zo goed op weg geholpen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en heb geleerd wat voelen is. Had dit veel eerder moeten doen. Ze helpt je echt en voelt waar de pijn en de problemen zitten. Als je niet lekker in je vel zit of tegen een burn out aan zit, Sandra helpt jou. Ze is voor mij geweldig.

Hele rustige lucht rose en blauw
20210823 133540 resized

Jaap van Kooten

Over zijn holistische therapie en coaching sessie:

Ontzettend lieve en vakbekwame therapeut. Weet waar ze het over heeft en straalt haar passie uit. Ik ben blij en dankbaar voor haar hulp.

Sandra Semeijn

Over haar reiki en coaching sessie:

Bij Sandra kom ik tot rust, ze geeft mij een goed gevoel en een luisterend oor met goede adviezen. Reiki is een nieuwe ervaring voor mij. Ik wist niet wat mij stond te wachten, na de Reiki was ik heerlijk ontspannen en voelde mij lekker.

Klenova tati 07 L2o YK0 98 unsplash
Roberts pelitis fw D G Fya OQ8 unsplash

Judith van Laere

Over haar reiki en coaching sessie:

Wat een waardevolle tijd heb ik gehad bij Sandra van praktijk Elevanza. Ik had direct een vertrouwd en warm gevoel.

Ik had echt het gevoel mezelf kwijt te zijn. Het is echt heel bijzonder om mee te maken, deze reis heeft mij teruggebracht bij mijzelf.

Sandra heeft mij ondersteund in de zoektocht naar mezelf. Ze stelt je echt tot rust en geeft je waardevolle tips en handvatten.

Ik ben dankbaar voor de persoonlijke groei die ik door de sessies met Sandra nog steeds ervaar.

Rick Timmer

Over zijn reiki en coaching sessie:

Sandra van praktijk Elevanza heeft mij hulp gegeven door een luisterend oor te hebben en mij Reiki te geven.

Doordat net mijn relatie twee maanden daarvoor ten einde was gekomen, kwam dat heel hard binnen bij mij. Ik moest een hoop regelen voor mezelf, een appartement, nieuwe spullen enz.... een hoop. Hierdoor vergat ik mezelf en wat er allemaal in mijn hoofd gaande was, ik wist het niet meer.

Toevallig was Sandra mijn beneden buurvrouw en raakte ik met haar aan de praat. Ze vertelde mij wat zij deed en dat zij mij misschien zou kunnen helpen met haar kennis. Ik heb toen een afspraak gemaakt. Door de vraagstelling kwam er meer bewustwording van wat er allemaal in mijn hoofd gaande was. Om met opdrachten aan de gang te gaan en met mezelf, gaf mij dat meer rust. Van de Reiki die ik kreeg werd ik rustig en dat deed mij goed.

Sandra is rustig en laat je verhaal vertellen, waar je mee zit. Ze is een luisterend oor en weet dan hoe ze je kan helpen om pijnpunten te voorkomen. Je voelt haar vertrouwen.

Na een paar keer dat gedaan te hebben bij Sandra had ik meer zelfvertrouwen en kennis hoe ik verder ga in het leven, positief en voor mezelf opkomen.

Het heeft mij echt geholpen.

Brug, lila