Wie ben ik?

Sandra van Meekeren

Ik ben:

Mijn naam is Sandra van Meekeren, ik ben 52 jaar en ik heb 2 kinderen die inmiddels volwassen zijn. Ik woon samen met een lieve vriend en heb mijn eigen praktijk aan huis.

Motivatie

Vanaf dat ik een klein meisje was voel ik stemmingen van anderen. Of ze nu verdrietig of boos waren, mijn eerste gevoel was dat ik deze mensen wilde helpen. Dit gaat vanzelf en voelt natuurlijk. Na jarenlang op kantoor te hebben gewerkt, knaagde er iets aan mij. Het menselijk contact miste en ik maakte de shift naar de zorg.

Tijdens mijn werk in de zorg is gebleken dat ik en de cli├źnten gelukkig werden van mijn begeleidende gesprekken en luisterend oor. Dit smaakte naar meer en dit is wat ik wilde gaan doen. Ik besloot om mij te gaan richten op mijn praktijk om meer mensen te kunnen helpen met het aanreiken van handvatten.

Elevanza Sandra van Meekeren verfstippen niet alles hoeft perfect te zijn
Elevanza Sandra van Meekeren verfstippen niet alles hoeft perfect te zijn

Opleidingen en trainingen

Vanaf mijn 30e had ik een droom namelijk het opstarten van een eigen praktijk in coaching. Ik besloot om door te gaan leren aan deze kwaliteiten. Voor mij gaan wetenschappelijk bewezen en alternatief hand in hand, twee krachtige gegevens die elkaar versterken. Vandaar dat ik na meerdere trainingen en opleidingen nu het coachen kan aanvullen met holistische therapie en Reiki. Op dit moment kan ik een compleet pakket aanbieden van coaching en therapie en geef ik (individuele) trainingen en Reiki cursussen. Je kunt tevens in mijn praktijk terecht als jij je ' gewoon' even wilt ontspannen.

Ik heb spirituele psychologie gevolgd en heb een NLP practitioner jaartraining gedaan. Ik ben gediplomeerd Holistisch therapeut en Reiki Trainer. In mijn praktijk kun je ook terecht voor het volgen van een Reiki cursus.

Wanneer kan ik iets voor je betekenen?

Als je het even niet meer ziet zitten, voor je gevoel stilstaat en niet meer weet welke richting je op moet of wil gaan? Als je niet lekker in je vel zit en lichamelijke klachten ervaart zoals vermoeidheid of het hebben van weinig energie. Als jij je misschien afvraagt wie je nu eigenlijk bent?

Heb je een spiegel nodig of gewoon een objectief persoon die je aanhoort en je kan helpen je kern terug te vinden, ik help je graag.

ERVARINGEN

Afspraak maken

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik stem mij af op jou als individu en geef jou de begeleiding/coaching/behandeling die jij op dit moment nodig hebt. Ik kan je helpen om je kern te vinden of terug te vinden en hoe je weer hiermee in contact kunt komen. Heb jij je kern teruggevonden dan kun jij antwoord krijgen op bovenstaande vragen. Als jij weet wat je kern is en leeft vanuit deze kern dan wordt het makkelijker, lichter. Je zult dan merken dat er dingen positief gaan veranderen in je leven.

  • Lichamelijke klachten als vermoeidheid en futloos
  • Spiegelen 'wie ben ik nu eigenlijk?'
  • Ontspanning en ontstressen
  • Burnoutklachten
  • Balans zoeken bij hoogsensitiviteit (HSP)
  • Depressie
AANBOD