Beginnen

Eerste contact & intake

Naar aanleiding van het contactformulier die je hebt ingevuld via mijn website, neem ik telefonisch contact met jou op voor een gratis eerste kennismaking.
Afhankelijk van wat wij in dit gesprek hebben afgesproken en besproken, kunnen wij een vervolgafspraak plannen in mijn praktijk.

Vervolgafspraak

In de vervolgafspraak hebben we een coachingssessie gecombineerd met een Reiki behandeling. Ook is het mogelijk dat een sessie wordt gecombineerd met Holistische therapie. Tijdens het geven van de Reiki komen vaak onderwerpen naar voren, welke we na de behandeling bespreken.

Mocht de coachingssessie of de Reiki behandeling uitwijzen dat er een vervolgsessie wenselijk is, dan krijg je oefeningen of opdrachten mee. Hier geef ik je uiteraard duidelijk uitleg over. De bevindingen en uitkomsten vanuit de oefeningen of opdrachten, bespreken we na in een vervolgsessie.

Mag ik een stukje op jouw pad meelopen om je handvatten aan te reiken?

Aanbod

Training HSP

Ben jij Hoogsensitief of denk jij dit te zijn? Dan ben jij bij deze training op de juiste plek. In de huidige maatschappij is het soms een grote uitdaging als je hoogsensitief bent. In deze training ga je leren hoe jij in het dagelijks leven om kunt gaan met je hoogsensitiviteit.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder...

MEER INFO

Ontspanning

We leven in een drukke tijd. Af en toe is het fijn om je even te ontspannen. Dat is nu mogelijk bij Praktijk Elevanza. Wil jij graag ontspannen? Klik dan verder.

MEER INFO

Training (door) voel je emoties

Emoties zijn regelmatig aanwezig. Soms ben je 'kribbig' en geef je een snauw aan je partner, je collega of je kind. Soms ben je verdrietig en teleurgesteld en uit zich dat in boosheid. Deze emoties zitten ons soms letterlijk 'in de weg' want zeg nu zelf, je voelt je beter als je blij bent toch? We stoppen deze emoties dan weg en als we dit doen, dan lijken ze in alle hevigheid weer terug te komen. Meestal op die momenten dat het 'even' niet uitkomt, of we willen die vervelende gevoelens liever niet voelen. Maar wat willen deze emoties ons nu zeggen? Wat is het nut van het (door) voelen van deze emoties? Wil je hier antwoorden op krijgen, geef je dan op voor deze laagdrempelige training.

MEER INFO

Training individueel

Deze dag wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Van te voren hebben we telefonisch contact. Dit is belangrijk voor de wederzijdse 'klik'. Tijdens dit gesprek zal ik de hulpvraag bij je uitvragen. Een hulpvraag kan bijvoorbeeld zijn dat je het lastig vind om je grenzen aan te geven in je werk of dat je snel stress of spanning ervaart in je dagelijkse leven en hier makkelijker mee om zou willen gaan. Mocht je na ons gesprek besluiten om deze dag te willen volgen dan bespreken we een datum. Voordeel van deze trainingsdag is dat ik als Holistisch therapeut, Coach en Reiki master de individuele aandacht kan geven die jij nodig hebt. Op deze dag gaan we dieper in op je hulpvraag en zal ik methodieken gaan inzetten die jou zal gaan helpen stappen te maken in het oplossen van jouw hulpvraag.

MEER INFO

Holistische therapie

Als holistisch therapeut zie ik jou, mijn cliënt als één geheel. Kom je met een klacht in mijn praktijk dan behandel en coach ik dit op vijf holistische niveaus: fysiek (bv. schouder-nekklachten), emotioneel (bv. faalangst, boos, verdrietig), mentaal (bv. gedachten, overtuigingen), energetisch (bv. futloos, moe) en spiritueel niveau (bv. wie ben ik zonder overlevingsmechanismen, conditioneringen enz.)

MEER INFO

Reiki

Reiki is gebaseerd op de overdracht van universele energie tussen de therapeut en de patiënt. Het helpt om emoties of trauma’s te herstellen, verslavingen te doorbreken en inzicht te krijgen in je leven en het bewustzijn te vergroten. Het ondersteunt en vult de reguliere geneeskunde aan. Daarnaast geeft Reiki ontspanning en voel je je erna weer energieker en meer ontspannen.

MEER INFO

Coaching

Coaching is gericht op het creëren van bewustwording en zelfinzicht. Door coaching word jij je bewust van belemmerend gedrag; emoties of patronen die jou letterlijk ‘vast’ zetten en waar jij hinder van ondervindt tijdens het dagelijks leven. Coaching kan je helpen weer tot je kern te komen.

MEER INFO

Afspraak maken