Van (ont) haasten naar voelen
Sandra2

Voorstellen

Ik ben Sandra van Meekeren, Holistisch therapeut, Reiki Master en Coach bij Elevanza. Elevanza is mijn eigen praktijk te Groningen. Je kunt bij mij terecht voor Holistische therapie, Reiki en Coaching.

Mijn eerste blog

Met deze blog wil ik mijzelf en mijn praktijk Elevanza graag aan je voorstellen. Ik ben trots, zo trots op mijn praktijk. Deze is ontstaan vanuit een grote droom, die ik heb gehad rond mijn dertigste levensjaar.

Anders is mijn grootste kracht

Vanaf dat ik een klein meisje was, voelde ik mij 'anders'. Ik had het gevoel niet thuis te horen op deze wereld. Daar waar zoveel geweld, leed en verdriet is en begreep het niet. In sociale kringen voelde ik veel van 'anderen'. Ik voelde datgene wat op dat moment bij de 'andere' aanwezig was, de emoties. In het verleden heb ik hier voornamelijk hinder van ondervonden, nu is dit mijn grootste kracht en heb ik hier inmiddels vele mensen mee kunnen helpen.

Full-time commitment

Mijn ervaringen op werkgebied zijn divers. Zo ben ik o.a. werkzaam geweest op een kantoor en heb ik mij hierna om laten scholen tot Wijkverpleegkundige in een zelfsturend team voor verpleegkundige zorg thuis. Uiteindelijk heb ik met drie andere collega's een team opgezet. Deze ervaringen zijn leerzaam voor mij geweest en niet voor niets. Wat ik hieruit heb geleerd kan ik nu toepassen in mijn eigen praktijk, waarvoor ik ontzettend dankbaar ben. Mijn werk als Wijkverpleegkundige heb ik inmiddels verruild voor een full-time commitment aan mijn eigen praktijk en is hiermee een van mijn grootste dromen in vervulling gegaan.

Mijzelf blijven en zijn

Naast mijn eigen praktijk vind ik schrijven heel fijn. Mijn intentie is om mensen hiermee te inspireren. Hierbij wil ik vooral 'mijzelf' blijven en zijn. Het schrijven gaat dan in een flow, ik wordt hier 'blij' van. Mijn blog zal regelmatig verschijnen en ik zal hierbij allerlei onderwerpen gaan belichten zoals: HSP, Holisme, Reiki, Mijzelf etc....

Tot de volgende blog, Veel licht en liefde toegewenst, Sandra.

Meer blogs

Screenshot 20220514 133934 Samsung Internet 1

Zie ik jou ook op het ROOTZ! Inspire festival?

Op 18 en 19 juni 2022 ben ik te vinden op het ROOTZ! Inspire festival in Noordbroek, provincie Groningen. Ik ben standhouder en zal op zondag 19 juni 2022 tevens een workshop geven. Wil je meer weten? Lees dan verder.

20211012 092651 resized

Nieuw bij Elevanza, een uurtje ontspannen

We leven in een drukke tijd en dan is het zo fijn om af en toe eens even te ontspannen. Wil jij meer weten wat Elevanza voor jou kan betekenen op het gebied van ontspanning? Lees dan snel verder.

Screenshot 20220110 111457 Instagram

Elevanza online

Praktijk Elevanza mag nog steeds open blijven voor sessies, echter hoor ik regelmatig dat mensen die juist nu behoefte hebben aan Coaching en Holistische therapie, door ziekte of uit angst voor besmetting niet naar de praktijk durven of kunnen komen. Wil je meer hierover weten, lees dan verder.