Van (ont) haasten naar voelen
Sandra2

Voorstellen

Ik ben Sandra van Meekeren, Holistisch therapeut, Reiki Master en Coach bij Elevanza. Elevanza is mijn eigen praktijk te Groningen. Je kunt bij mij terecht voor Holistische therapie, Reiki en Coaching.

Mijn eerste blog

Met deze blog wil ik mijzelf en mijn praktijk Elevanza graag aan je voorstellen. Ik ben trots, zo trots op mijn praktijk. Deze is ontstaan vanuit een grote droom, die ik heb gehad rond mijn dertigste levensjaar.

Anders is mijn grootste kracht

Vanaf dat ik een klein meisje was, voelde ik mij 'anders'. Ik had het gevoel niet thuis te horen op deze wereld. Daar waar zoveel geweld, leed en verdriet is en begreep het niet. In sociale kringen voelde ik veel van 'anderen'. Ik voelde datgene wat op dat moment bij de 'andere' aanwezig was, de emoties. In het verleden heb ik hier voornamelijk hinder van ondervonden, nu is dit mijn grootste kracht en heb ik hier inmiddels vele mensen mee kunnen helpen.

Full-time commitment

Mijn ervaringen op werkgebied zijn divers. Zo ben ik o.a. werkzaam geweest op een kantoor en heb ik mij hierna om laten scholen tot Wijkverpleegkundige in een zelfsturend team voor verpleegkundige zorg thuis. Uiteindelijk heb ik met drie andere collega's een team opgezet. Deze ervaringen zijn leerzaam voor mij geweest en niet voor niets. Wat ik hieruit heb geleerd kan ik nu toepassen in mijn eigen praktijk, waarvoor ik ontzettend dankbaar ben. Mijn werk als Wijkverpleegkundige heb ik inmiddels verruild voor een full-time commitment aan mijn eigen praktijk en is hiermee een van mijn grootste dromen in vervulling gegaan.

Mijzelf blijven en zijn

Naast mijn eigen praktijk vind ik schrijven heel fijn. Mijn intentie is om mensen hiermee te inspireren. Hierbij wil ik vooral 'mijzelf' blijven en zijn. Het schrijven gaat dan in een flow, ik wordt hier 'blij' van. Mijn blog zal regelmatig verschijnen en ik zal hierbij allerlei onderwerpen gaan belichten zoals: HSP, Holisme, Reiki, Mijzelf etc....

Tot de volgende blog, Veel licht en liefde toegewenst, Sandra.

Meer blogs

IMG 20240314 WA0010

Elevanza was bij IMC weekendschool

Zondag 3 maart, heb ik een bijdrage mogen leveren als Holistisch therapeut en Coach aan de leerlingen van IMC weekendschool, lees snel verder wat ik voor deze prachtige leerlingen heb kunnen betekenen...

Screenshot 20230722 134312 Instagram

Vanaf November 2023 Systemisch werk bij Elevanza

Systemisch werk, wat is dit nu eigenlijk? En wat kan dit voor jou betekenen? Wil je hier meer over weten, lees dan verder...

Foto met Cliente Meike

Cliënte in het zonnetje

Onlangs was cliënte Meike bij mij in de praktijk voor een Reiki behandeling. Voor de behandeling waren we in gesprek en hierin vertelde Meike zoiets moois. Met haar goedkeuring mag ik een foto van ons plaatsen met haar eigen tekst en op deze manier Meike in "het zonnetje" zetten. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder.