Vanaf November 2023 Systemisch werk bij Elevanza
Foto met Cliente Meike

Cliënte in het zonnetje

Onlangs was cliënte Meike bij mij in de praktijk voor een Reiki behandeling. Voor de behandeling waren we in gesprek en hierin vertelde Meike zoiets moois. Met haar goedkeuring mag ik een foto van ons plaatsen met haar eigen tekst en op deze manier Meike in "het zonnetje" zetten. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder.

In mijn praktijk gebeuren prachtige dingen

Soms gebeuren er prachtige dingen in mijn praktijk en ben ik zo dankbaar dat ik deze heb. Diverse personen jong en oud vinden inmiddels hun weg naar mijn praktijk. Voor Holistische therapie, training(en), coaching, Reiki of Reiki cursussen. Zo was onlangs Meike bij mij en zij vertelde in het gesprek voorafgaande aan de behandeling zoiets moois, dat ik dit in deze blog graag aandacht wil geven.

Een bijzondere 'wijze' jongedame

Cliënte Meike vertelt...

Soms sta ik versteld van datgene wat cliënten voor moois te zeggen en te brengen hebben. Ja... ik ben Holistisch therapeut maar ik werd onlangs 'o zo' geïnspireerd door Meike.

Zij vertelde mij zo helder en mooi dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn 'eigen stukje'. Mocht er trauma hebben plaatsgevonden, projecteer dit dan niet op iemand anders maar ga hier zelf mee aan de slag.

Ook vertelde Meike dat zij begrip heeft als de persoon waar zij graag mee ondersteuning van zou willen ontvangen, het even niet kan. Omdat hij of zij even voldoende heeft aan zichzelf.


Lieve Meike, je bent een prachtige cliënte en dank voor jouw aanwezigheid en in mijn praktijk!


Hartegroet,

Sandra

Meer blogs

IMG 20240314 WA0010

Elevanza was bij IMC weekendschool

Zondag 3 maart, heb ik een bijdrage mogen leveren als Holistisch therapeut en Coach aan de leerlingen van IMC weekendschool, lees snel verder wat ik voor deze prachtige leerlingen heb kunnen betekenen...

Screenshot 20230722 134312 Instagram

Vanaf November 2023 Systemisch werk bij Elevanza

Systemisch werk, wat is dit nu eigenlijk? En wat kan dit voor jou betekenen? Wil je hier meer over weten, lees dan verder...

Vrouw ineengedoken

Rouw en Verlies

Vaak denken we bij Rouw en Verlies aan het verlies van een dierbare, echter kan dit thema zoveel meer bij ons teweeg brengen. Onbewust kan dit zoveel effect hebben op ons dagelijks leven. Zou je graag meer willen weten over dit thema? Lees dan verder...

Rouw en Verlies